Zašto svaka prodavnica auto delova treba da ima svoj web sajt?

auto delovi

Bez obzira u kojoj branši poslujete, vaša firma treba da postoji na internetu u obliku web sajta iz više razloga, izgledaćete profesionalnije, ulivaćete više poverenja i ljudi koji ne znaju za Vas moći će da Vas pronađu na Google-u.

Kada je prodaja auto delova u pitanju tu je još važnije prisustvo na web-u iz dva razloga.

Prvo bavite se trgovinom, a skoro istraživanje je pokazalo da 88% kupaca prvo istraži proizvod na internetu pa se tek onda odluči za kupovinu. Ako vaša radnja nema web sajt taj kupac će se informisati na sajtu Vaše konkurencije o proizvodu koji ga interesuje i vrlo verovatno će postati njihov kupac a ne Vaš.

Drugo kada izradite web sajt ako napravite sistem online poručivanja, vaše proizvode prodavaćete ne samo u Vašem okruženju već i kupcima koji su iz drugog dela zemlje.

Reklamirajte se i u svom gradu

Jedna od većih zabluda vlasnika radnji u manjim mestima je da svi u njihovom mestu znaju za njih i da im marketing nije potreban.

To apsolutno nije tačno, razmislite koliko radnji raznih delatnosti ima u vašem mestu i zapitajte se da li znate za svaku od njih, čime se bavi i gde se nalazi.

Ako imate web sajt, vrlo lako možete da pokrenete i facebook kampanju koja će se prikazivati ljudima u krugu od na primer 20 kilometara od vaše radnje i time prvo osvestiti ljude da Vaš biznis postoji a drugo polako ćete praviti i brend.

Web prodavnica za prodaju auto delova

Još bolje rešenje od korporativnog web sajta za Vaš biznis bila bi web prodavnica na kojoj biste omogućili ljudima da na vašem sajtu po kategorijama lako nađu proizvode koji im trebaju i da ih poruče od Vas.

Kao što sam već rekao time biste omogućili i ljudima koji nisu iz Vašeg mesta da kupe od Vas, a ljudima iz vašeg mesta biste olakšali da saznaju da Vi prodajte te proizvode.

Cena?

Cena zavisi od toga da li biste želeli reprezentativni sajt na kome biste stavili informacije o svojoj prodavnici, gde se nalazi i šta imate u ponudi ili želite web prodavnicu sa sistemom poručivanja.

Ako želite samo reprezentativni web sajt cena bi bila oko 250 eura za sajt do 20 stranica.

Ako ipak želite malo ozbiljnije da se pozabavite digitalnim marketingom i napravite web prodavnicu cena bi bila oko 500 eura.

Ako želite da i Vaša prodavnica dobije web sajt pozovite Stefana, našeg web programera na broj telefona 0659061997 ili nam pošaljite email preko naše kontakt forme