Svaki sajt, čak i onaj skupo plaćen, posle nekog vremena mora da se redizajnira

redizajn sajta

Koliko nov i moderan sajt može da doprinese Vašem poslovanju, toliko stari i zastareo sajt može da mu odmogne jer odaje utisak neprofesionalnosti i neposvećenosti!

Iz tog razloga jako je važno da Vaš sajt prati najmodernije trendove, samim tim sajt se mora s vremena na vreme redizajnirati i napraviti ponovo.

Dajte svojoj web prezentaciji novi izgled i postanite ponovo konkurentni na web-u.

Proces redizajna web sajta

Iako izraz 'redizajn sajta' zvuči kao da će se uraditi neka vrsta lakiranja starog sajta da bi dobio novi 'sjaj', redizajn sajta je jednostavno pravljenje Vašeg starog sajta od nule po novom, modernom dizajnu i u najnovijim tehnologijama

1. Analiza Vašeg trenutnog sajta

Pre nego što se krene u bilo koji proces oko rekonstrukcije Vašeg sajta, moramo se upoznati sa Vašim poslovanjem preko Vašeg starog sajta.

2. Provera nedostataka

Proveravamo da li je Vašem sajtu potrebno samo da se redizajnira ili mu fale i neke krucijalne funkcionalnosti koje bi trebalo dodati.

3. Predlog novog dizajna

Na osnovu analize predložićemo Vam par rešenja kako bi Vaš sajt mogao da izgleda.

4. Redizajniranje sajta

Nakon svega toga, dajemo Vam ponudu i rok kada će Vaš novi sajt biti završen i ukoliko Vam ponuda odgovara počinje proces redizajna.

prodes redizajna starog sajta

Prepoznatljiv kvalitet usluge i saradnje

U dosadašnjem radu uspešno smo završili preko 100 web projekata od kojih su mnogi bili izuzetno kompleksni i zahtevali su višemesečni rad i do sada nismo naišli na nezadovoljnog klijenta, za to je zaslužna posvećenost i strast koju imamo prema ovom poslu, a takođe sve sajtove naših klijenata programira diplomirani inženjer koji se školovao za web programiranje.

Kada pričamo konkretno o redizajnu sajtova, izdvojili bismo firmu Loren Line iz Beograda za koju smo odradili kompletnu rekonstrukciju i redizajn sajta, a naš odnos prema njima kao i kvalitet usluge su oni sami opisali u Google receniziji koju su nam dali: 'Vrhunska profesionalnost, tacnost, strucnost. Sve preporuke!!!'.

Zatražite ponudu

Ponudu za redizajn Vašeg sajta možete dobiti popunjavanjem ovog kratkog formulara ili pozivom na broj telefona +381 65 906 1997