Young Soft Beograd - O Kompaniji

Young Soft je web kompanija sa sedištem u Beogradu, primarna delatnost nam je B2B web programiranje odnosno izrada web sajtova, internet prodavnica i web aplikacija za naše klijente.

Do sada smo uspešno završili preko 200 web projekata kako za domaća preduzeća tako i za internacionalne korporacije. Neke od radova možete pogledati na stranici reference

Izuzetno smo ponosni na veoma uspešnu višegodišnju saradnju sa Viessmann-ovom kancelarijom u Beogradu sa kojom sarađujemo preko 5 godina i za koju smo napravili više od 10 sajtova za teritorije Balkana. (Viessmann je nemački gigant u svetu grejanja i solarne energije koji posluje u preko 30 država i profitira preko 3 milijarde eura godišnje)

Pored toga izdvojili bismo saradnju sa Chip Card-om, firma u Payten / Asseco grupaciji, sa kojom sarađujemo od 2022. godine na izradi web sistemima za njihove klijente koji zahtevaju platni procesor i prihvat kartica na sajtu, a pored toga angažovani smo i za održavanje direktno Chip Card-ovih web sistema.

Sve web sajtove naših klijenata programira diplomirani inženjer elektrotehnike i računarstva. Ukoliko imate bilo koje pitanje ili ste spremni za saradnju, kontaktirajte nas u bilo koje vreme.

Siguran rast vašeg poslovanja uz proverenu web agenciju

Young Soft

U ciframa

zavrseni projekti

200 +

završenih projekata

zadovoljne musterije

150 +

zadovoljnih klijenata

odrzavanje

50 +

Web sistema koje
redovno održavamo

zvezdice

5.0

Prosek ocena sa Google recenzija

kreditna kartica

20.000.000 +

Prihoda koji su generisale web prodavnice naših klijenata

Ukazali su nam poverenje

ChipCard logo
Viessmann logo
Payten logo
Capital Finance Group logo
Restoran MB logo
Bash Gradnja logo
Loren Line logo
Libar Home logo
Tandem Luxury Living logo
Vivax Pharmaceuticals logo
Mafi Group logo
Junior Cargo logo