Zašto je važno da vaše preduzeće postoji na interentu u obliku web sajta?

Većina mušterija na internetu traži informacije koje će im pomoći da donesu pametnije odluke o kupovini.

Zapravo, prema istraživanju, 88% potrošača će istražiti proizvod pre nego što se odluče da ga kupe nebitno da li preko web prodavnice ili u fizičkoj radnji.

Samo na osnovu toga već Vam je jasno koliko je važno da imate web sajt na kome ćete detaljno opisati sve prednosti proizvoda i usluga koje nudite.

Kako web sajt utiče na vaše poslovanje?

  • Vaši klijenti očekuju da imate web sajt – danas svako iole ozbiljno preduzeće ima sajt
  • Posedovanje web stranice čini da izgledate profesionalno i uliva poverenje potrošačima
  • Korporativni web sajt će Vam doneti više mušterija i povećati broj prodaja
  • Web lokacija vam daje potpunu kontrolu nad komunikacije sa klijentima
  • Neograničeno radno vreme – fizička lokacija se u nekom trenutku zatvara, sajtu klijent može uvek da pristupi

Kvalitet web sajta – Koliko je važan način izrade web sajta?

Danas postoji dosta načina kako se može napraviti web sajt, od mnogo CMS sistema kao što su WordPress i Joomla, preko raznih servisa poput Wix-a pa do koršćenja programskih jezika za pravljenje web sajta od nule.

Svi web sajtovi koje mi izradimo, izradjeni su na ovaj poslednji način koji smatramo za najbolji iz više razloga čak i za male informativne web sajtove.

Prvo na taj način se postiže apsolutna kontrola nad sadržajem web sajta odnosno imamo kontrolu nad svakim elementom, veličinom slova, fontom, položajem slika, efektima i animacijama...

Drugo tako se pravi odlična podloga za dalje proširenje web sajta, onaj sajt koji je za početak napravljen kao mali informativni sajt da bi prvobitna investicija bila manja u bilo kom trenutku kada poželite dalje da investirate može da se nadogradi u najkompleksniju web aplikaciju sa sistemom poručivanja proizvoda, automatskim generisanjem faktura, newsletter sistemom...

Web sajtove koje smo do sada izradili možete pogledati ovde

Vreme potrebno za izradu web sajta

Izrada informacionog web sajta na kome je reprezentovana vaša firma i svi benefiti koje mušterije mogu da imaju od Vas uzima od jedne do par nedelja u zavisnosti od veličine web sajta.

Ako recimo idete sa najosnovnijom varijantom: Početna strana, stranica o uslugama ili proizvodima, stranica o kompaniji i kontakt stranica – to će uzeti najviše nedelju dana.

Ali ako pored toga hoćete da ubacite posebne stranice za svoje proizvode ili usluge, pa svaki ponaosob da opišete detaljno to može zahtevati višenedeljni rad u zavisnosti od broja stranica pre nego što sajt bude spreman za lansiranje.

Poslednje ali ne manje važno – Cena izrade web sajta

Kao što vreme izrade varira u odnosu na vaše želje direktno srazmerno tome i cena će varirati.

Cena svakog web sajta se formira na osnovu zahteva konkretnog korisnika, ali daću Vam okvirne smernice da znate gde biste se otprilike uklopili.

Cena informativnog sajta sa oko 10ak stranica koji sam opisao u prethodnom poglavlju bila bi okvirno 200 eura, ako na to dodate na primer još 50ak proizvoda koji će imati zasebne stranice cena će porasti za još 100 eura, a ako imate više stotina proizvoda rasporedjenih po kategorijama i potkategorijama cena je oko 500 eura.

Okvirne cenovne pakete možete pogledati na stranici cenovnik

Ako je Vama potrebna izrada web sajta za Vaše preduzeće pozovite Stefana, našeg web programera na broj telefona 0659061997 ili nam pošaljite email preko naše kontakt forme