Web sajtovi koje smo mi napravili

Na ovoj stranici možete pogledati kako izgledaju neki od korporativnih sajtova koje smo mi pravili za firme u Srbiji, kao i web prodavnice i web aplikacije za čiju izradu smo takođe mi bili angažovani.

*Ovde smo izdvojili samo neke od sajtova koje smo radili i nismo izlistali sve naše radove jer mislimo da nema smisla da Vam nabacamo 50 sajtova bez ikakvog reda samo da bismo pokazali kako smo mnogo sajtova napravili :)

Korporativni web sajtovi:

Viessmann

Viessmann Beograd

Viessmann je Nemačka firma koja posluje u preko 30 zemalja i godišnje profitira više milijardi eura. Sa Viessmann-ovom ekspozitorum u Beogradu imamo višegodišnju saradnju na pravljenju i održavanju web sajtova i aplikacija za Balkan.

Pogledaj sajt

Vivax pharma adria

VIVAX Pharma ADRIA

VIVAX Pharma ADRIA je deo farmaceutske kompanije VIVAX Pharmaceuticals koja se više od 20 godina bavi distribucijom i promocijom lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata na teritoriji Evrope

Pogledaj sajt

Bash Gradnja

Bash Gradnja

Bash Gradnja je gradjevinska firma sa sedištem u Novom Sadu, koja postoji već dugi niz godina, a na tržištu je od 2013. godine. Osnovna delatnost kompanije je investiranje, izgradnja i prodaja stambenog i poslovnog prostora.

Pogledaj sajt

HYPNODROM

HYPNODROM

HYPNODROM je marketinška agencija iz Mladenovca, koja pruža usluge digitalnog marketinga, brendiranja, političkog marketinga i organizacije događaja sličnog.

Pogledaj sajt

solidnost

Solidnost

Solidnost posluje od 1991. godine i bavi se prodajom i servisiranjem biro opreme,a pored toga ovlašćeni je distributer Capriolo proizvoda za Mladenovac.

Pogledaj sajt

kanal in

Kanal In

Firma KANAL IN DOO je osnovana 2005. godine sa sedištem u Leskovcu, bavi se proizvodnjom i ugradnjom ALU i PVC stolarije i vrata.

Pogledaj sajt

Internet prodavnice:

Laki industry

Laki Industry

Laki Industry se bavi prodajom radnih uniformi, od 2022. godine svoje proizvode nudi i preko web shop-a. Samo u prvih 10 dana rada web prodavnice preko sajta poručeno je preko preko 500 eura vrednosti u proizvodima.

Pogledaj web shop

Hefest Namestaj

Hefest Nameštaj

HEFEST je priča o entuzijazmu dve porodice koje su u želji da udruže svoje talente, višegodišnje iskustvo i najkvalitetnije materijale stvorili nameštaj za večnost, ali bukvalno - a namenjen da odgovori na sve potrebe ozbiljnih ugostitelja!

Pogledaj web shop

Vaf Milak Tire

Vaf Milak Tire

Vaf Milak Tire je firma iz Nove Pazove koja se bavi prodajom auto delova od 2018. godine. Na njihovom web shop-u lako ćete pronaći bilo koji deo za auto s obzirom da nude više hiljada auto delova raspoređenih u 20 kategorija.

Pogledaj web shop

Web aplikacije:

BabaBikes

BabaBikes

BabaBikes je web aplikacija preko koje vrlo lako možete rezervisati ture eBike-om na Zlatiboru. Napravljen je i custom admin panel preko koga se postiže puna kontrolu nad kompletnim sadržajem web aplikacije. Naš deo posla bio je pravljenje Laravel API-ja za kompletnu logiku ove web aplikacije.

Pogledaj web aplikaciju

Novogrejanje

NovoGrejanje

NovoGrejanje je web aplikacija preko koje vrlo lako u par koraka možete dobiti najoptimalniji predlog grejanja za Vaš dom uz kompletnu cenu opreme i radova. Pored toga mnoštvo drugih pozadinskih funkcionalnosti i algoritama koje je bilo potrebno isprogramirati uzele su skoro godinu dana rada na ovoj web aplikaciji.

Pogledaj web aplikaciju

Gold Signal

Simulacija tipovanja

Za učenike auto škole Gold Signal napravili smo realnu simulaciju polaganja teorijskih ispita. Za svako pitanje na simulaciji sistem automatski obaveštava učenika da li je tačno odgovorio a ako nije daje mu tačan odgovor. Nakon 45 minuta koliko testovi traju učenik dobija obaveštenje da li je položio simulaciju ili nije.

Pogledaj web aplikaciju

Multimedijalni i infromativni sajtovi:

Despot srpski

Radio - Despot Srpski

U saradnji sa Srbskim pravoslavnim pojcima napravili smo prvi srpski internet radio srpske pravoslavne muzike DESPOT SRPSKI.

Pogledaj sajt

Grejanje za 1 evro dnevno

Grejanje za 1 evro dnevno

Grejanje za 1 evro dnevno je internet portal na kome možete pronaći najnovije informacije iz sveta grejanja i toplotnih pumpi.

Pogledaj sajt

Grejanje za 1 evro dnevno

Greenje za 1 evro dnevno

Što je portal Grejanje za 1 evro dnevno za Srbiju to je portal Greenje za 1 evro dnevno za Severnu Makedoniju.

Pogledaj sajt

Pozovite nas
0659061997
Pošaljite nam email
office@youngsoft.rs