Pojavite se baš onda kada neko traži Vaš proizvod ili uslugu

reklamiranje na google-u

Reklame na društvenim mrežama su odličan alat kako bi ljudi koji ne znaju za Vaš proizvod ili uslugu čuli za Vas, ali reklamiranjem na Google-u postižete da za Vas čuje neko kome treba ono što Vi nudite i to baš u trenutku kada je spreman da to kupi.

Prost primer: pukla Vam je guma na autoputu pored Beograda, šta je prvo što ćete uraditi? Otići ćete na Google i ukucati 'vulkanizer Beograd', u tom trenutku izaći će Vam Google reklama vulkanizera iz Beograda koji je shvatio ovo i reklamira se na Google-u.

Ponudite svoju uslugu reklamirajući se na Google-u

Povećajte promet svoje internet prodavnice uz Google Ads

Izrada internet prodavnice u kombinaciji sa Google Ads-om je dobitna kombinacja jer svoje proizvode nudite ljudima u trenutku kada ih pretražuju!

digitalni marketing

Siguran promet

Prednost Google Ads-a u odnosu na SEO je to što vam garantuje promet na sajtu za ključne reči koje želite. SEO bi bio kao kiša, ne znamo kada će je biti, da li će pasti tamo gde nam treba i koliko će trajati, dok Google Ads je više kao zalivanje iz creva tačno onoliko koliko želimo i tamo gde želimo.

Svi mi želimo besplatan organski saobraćaj na našim sajtovima, ali to jednostavno ne možemo svi da imamo, sigurno rešenje za kvalitetan saobraćaj je ipak Google Ads!

Podešavanje Google Ads naloga i prvi mesec potpuno besplatno!

Kako bismo se uverili da je saradnja na obostranu korist prvi mesec pravljenja kampanja Vam radimo potpuno besplatno.

Dakle Vaše je samo da povežete karticu na Google Ads nalog sa koje će Google skidati novac za reklamu, a naš deo posla oko istraživanja tržišta i ključnih reči kao i kreiranja kampanja dobijate potpuno besplatno za period od mesec dana.

Prepoznatljiv kvalitet usluge i saradnje

U dosadašnjem radu uspešno smo završili preko 100 web projekata od kojih su mnogi bili izuzetno kompleksni i zahtevali su višemesečni rad i do sada nismo naišli na nezadovoljnog klijenta, za to je zaslužna posvećenost i strast koju imamo prema ovom poslu, a takođe sve sajtove naših klijenata programira diplomirani inženjer koji se školovao za web programiranje.

Zatražite ponudu

Ponudu za vođenje Google Ads kampanja možete dobiti popunjavanjem ovog kratkog formulara ili pozivom na broj telefona +381 65 906 1997