Dobar web sajt je odličan temelj, ali bez dobrog marketinga bićete daleko od najboljih rezultata

reklamiranje na drustvenim mrezama

Izrada web sajta je svakako dobra odluka ukoliko još uvek nemate sajt, ali ostati samo na sajtu i očekivati da će Vam on magično sam po sebi utrostručiti prodaju je nerealno.

Da svakako će više ljudi moći da čuje za vaše proizvode jer sada postojite na internetu i moguće Vas je naći na Google-u, ali to je daleko od maksimalno iskorišćenog potencijala sajta.

Iskoristite svoj sajt na pravi način uz reklamiranje na društvenim mrežama.

Ako imate internet prodavnicu, društvene mreže su pravo mesto za Vas

Izrada internet prodavnice je mnogim našim klijentima donela kupce iz svih krajeva Srbije, ali profit koji web prodavnica generiše sa i bez puštene reklame su dve dimenzije.

svest o brendu

Povećanje prometa

Ono što je sigurno, to je da će se promet na Vašoj web prodavnici podići kada počnete da reklamirate svoje proizvode na društvenim mrežama

Svest o brendu

Pored prodaje i prometa, reklamiranjem podižete svest o Vašem brendu i stičete stalne kupce.

Fleksibilno ulaganje

Najbolja stvar je što možete odlučiti da li ćete dnevno plaćati reklamu 2 ili 200 eura.

Podešavanje naloga i prvi mesec potpuno besplatno!

Kako bismo se uverili da je saradnja na obostranu korist prvi mesec pravljenja kampanja Vam radimo potpuno besplatno.

Dakle Vaše je samo da povežete karticu na ads nalog sa koje će Facebook skidati novac za samu reklamu, a naš deo posla oko kreiranja kampanja dobijate potpuno besplatno za period od mesec dana.

Prepoznatljiv kvalitet usluge i saradnje

U dosadašnjem radu uspešno smo završili preko 100 web projekata od kojih su mnogi bili izuzetno kompleksni i zahtevali su višemesečni rad i do sada nismo naišli na nezadovoljnog klijenta, za to je zaslužna posvećenost i strast koju imamo prema ovom poslu, a takođe sve sajtove naših klijenata programira diplomirani inženjer koji se školovao za web programiranje.

Zatražite ponudu

Ponudu za reklamiranje na društvenim mrežama možete dobiti popunjavanjem ove kratke forme ili pozivom na broj telefona +381 65 906 1997