Young Soft Mladenovac

Young Soft je kompanija sa sedištem u Mladenovcu nedaleko od Beograda. Primarna delatnost kojom se bavimo je b2b web programiranje odnosno izrada web sajtova i web aplikacija za naše klijente, dodatno bavimo se digitalnim marketingom i multimedijom.

To znači da naši klijenti kod nas dobijaju ceo komplet usluga kada je pojava na internetu u pitanju, od organizovanja profesionalnog slikanja i snimanja prostorija, proizvoda i usluga, preko obrade tih materijala do izrade web sajta, optimizacije i oglašavanja na društvenim mrežama i Google-u.

company

Mi smo tim mladih ljudi sa elanom za rad koji na internet tehnologije i na tehnologiju uopšteno gledaju sa entuzijazmom i konstantnom željom za usavršavanjem i sticanjem novih znanja i veština.

Za svaku od oblasti poslovanja kojima se bavimo imamo člana tima kome je to uža specijalnost i mislimo da je to dobitna kombinacija. Šta to znači našim klijentima? To znači da ukoliko su im potrebni foto i video materijali, kako za web sajt tako i za reklamiranje uopšteno, za snimanje dobiće čoveka koji se primarno bavi fotografijom i video produkcijom, dok će za to vreme naš web programer pripremati web sajt ili web aplikaciju za njih.

A nakon toga ukoliko se odliuče za pokretanje marketing kampanja ceo tim se uključuje u proces izrade grafike, pisanja tekstova i targetiranja vaše ciljne grupe.

Naše usluge

Kao što smo već rekli naša primarna delatnost je izrada i održavanje web sajtova, ali pored toga možemo Vam pomoći kod vođenja društvenih mreža, oglašavanja na Google-u i društvenim mrežama, kao i kod On-site SEO optimizacije. Sve naše usluge možete pogledati ovde