Kako možemo da Vam pomognemo?

Young Soft pruža ceo komplet usluga kada je u pitanju digitalni marketing.

Pored izrade web sajtova što nam je primarna delatnost po potrebi organizujemo i izradu profesionalnih fotografija i video materijala vaših proizvoda i usluga, vođenje društvenih mreža i marketing kampanja.

Kod izrade web sajtova vodimo se logikom konstantnog napretka i iz tog razloga sve sajtove koje napravimo, pravimo tako da imaju dobar temelj za svaku naknadnu nadogradnju.

To znači da ako ste sada spremni da uložite 200 eura u izradu sajta i napravite osnovni reprezentativni web sajt, ali posle nekog vremena poželite da dodate neke kompleksnije funkcionalnosti nećete ponovo uložiti novih 600 - 700 eura za izradu web sajta od nule već samo doplatiti za vreme potrebno da se implementiraju nove funkcionalnosti.

statistics

Izrada web sajtova

Izrada reprezentativnih web sajtova gde ćete svojim kupcima predstaviti vaše usluge i proizvode. U to spada dizajniranje web sajta u skladu sa poslom kojim se bavite, ubacivanje sadržaja i implementacija funkcionalnosti kao što je galerija slika, slider i kontakt forma.

Saznaj više

Card image cap

Izrada web aplikacija

Izrada web aplikacija koje implementiraju kompleksne funkcionlanosti kao što su sistemi zakazivanja, rentiranja proizvoda sa proverom raspoloživosti, algoritmi za izračunavanje cene, generisanje pdf faktura, generisanje qr kodova, izrada admin dela za upravljanje sadržajem...

Saznaj više

Card image cap

Izrada web prodavnica

Izrada web prodavnica sa sistemom dodavanja proizvoda u korpu i online poručivanja, opciono moguća je izrada admin dela za samostalno dodavanje i brisanje proizvoda na sajtu. Po želji mogu Vam stizati obaveštenja na email i broj telefona kada imate novu porudžbinu.

Saznaj više

Card image cap

Održavanje web sajtova

U održavanje web sajtova spada izmena postojećih i dodavanje novih stranica i funkcionalnosti na već urađenom web sajtu. Održavanje je veoma važno kako zbog ažurnosti informacija koje dajete svojim klijentima tako i zbog ranka na Google-u koji će svakako biti bolji ako dodajete nove sadržaje.

Saznaj više

Card image cap

Modernizacija starih sajtova

Sve što čovek napravi vremenom zastari i potrebna mu je modernizacija. Kada su web sajtovi u pitanju to podrazumeva rekonstrukciju i redizajn. Odličan sadrčaj sajta bez modernog ili bar pristojnog dizajna ništa ne znači jer ljudi čim vide zastareo dizajn napuštaju sajt zbog manjka poverenja.

Card image cap

Vodjenje društvenih mreža

Živimo u eri kada se neverovatno mnogo vremena provodi na društvenim mrežama. Društvene mreže daju Vam veliki potencijal za razvijanje biznisa. Zbog toga jako je važno da slike koje objavljujete budu profesionalne a sadržaji smisleni i zanimljivi klijentima koji spadaju u Vašu ciljnu grupu.

Card image cap

Oglašavanje na društvenim mrežama

Jako dobri algoritmi za plasiranje plaćenih reklama na društvenim mrežama omogućavaju targetiranje klijenata kojima će Vaša usluga ili proizvod najverovatnije trebati. Mi Vam možemo voditi kampanje sa pripremom privlačne grafike, teksta reklame i targetiranjem dobre ciljne grupe.

Card image cap

Foto i Video produkcija

Fotografije i video zapisi koji se nalaze na Vašem web sajtu i na društvenim mrežama trebaju odavati utisak profesionalnosti. To može napraviti razliku u odluci kupca da li će uslugu ili proizvod kupiti od Vas ili konkurencije. Profesionalno snimanje, slikanje kao i obrada slika i snimaka je jedna od naših usluga.

Card image cap

On-site SEO optimizacija

SEO optimizacija je prilagođavanje vašeg web sajta pretraživačima sa ciljem što boljeg rangiranja na Google-u za ključne reči koje su važne za Vaš biznis. Svaki web sajt koji mi izradimo prolazi proces on-site SEO optimizacije, ali nikome ne možemo da garantujem poziciju na Google-u za neku od željenih ključnih reči.

Pozovite nas
0659061997
Pošaljite nam email
office@youngsoft.rs