Young Soft | Izrada sajtova, internet prodavnica i web aplikacija

Put od hiljadu milja počinje jednim korakom

Prvi korak digitalnog marketinga

Izrada web sajta (internet prodavnice) za Vaše preduzeće

musterije

Povećaće Vam prodaju

Na Google-u svake sekunde 70,000 ljudi pretraži nešto, to je okvirno 5.4 milijardi pretraga dnevno među kojima su sigurno i pretrage vezane za Vašu delatnost.

profesionalizam

Doprineće profesionalnom izgledu

Prema Forbes-u, biznis magazinu, prvi korak ka profesionalnijem izgledu firme je izrada modernog web sajta!

poverenje

Povećaće poverenje kupaca

Preduzeće prisutno na internetu u obliku web sajta dobija mnogo više poverenja klijenata od onog bez web sajta jer dobra web prezentacija je dokaz kredibilnosti.

Naše usluge

pogledaj sve usluge

Izrada web sajtova

Naša primarna delatnost je izrada modernih i funkcionalnih web sajtova. Do sada iza sebe imamo preko 40 završenih web prezentacija za više od 30 domaćih i internacionalnih preduzeća!

Saznaj više

Izrada web aplikacija

Automatizacija poslovnih procesa će Vam uštedeti novac, energiju i vreme. Zašto biste ručno slali ponude, vodili evidencije ili popunjavali fakture kada to aplikacija može uraditi za Vas?

Saznaj više

Izrada web prodavnica

Olakšajte ljudima da kupe od Vas! Moderna internet prodavnica omogući će kupcima da Vas lako pronadju na web-u i u svega par klikova poruče Vaše proizvode!

Saznaj više

Sadržaj sajta mora biti napisan tako da prodaje ono što nudite!

sadrzaj

Kada neko poseti Vaš web sajt istog momenta mu sajt mora odgovoriti na tri pitanja: Ko ste vi, šta mu nudite i kako da Vas kontaktira!


Dobar dizajn je najvažniji prilikom sticanja prvog utiska, od njega će zavisiti da li će neko ostati na Vašem sajtu i pročitati sadržaj sajta ili će pobeći glavom bez obzira. Ali ako tekstovi i slike koji se nalazi na sajtu nisu dovoljno dobri nećete prodavati preko sajta ma koliko dizajn bio lep i moderan.

Iz tog razloga mi aktivno učestvujemo sa Vama u smišljanju samog sadržaja sajta da bismo osigurali da Vaš novi sajt donosi i nove prodaje.

Pročitajte naš kompletan vidič kroz izradu web sajta

Održavanje i unapređivanje web sajta

Ako želite da Vaš sajt uspešno posluje posvetite mu se


Da bi Vaš web sajt bio konkurentan na online tržištu veoma je važno redovno dodavati nove sadržaje, unapređivati funkcionalnosti i dizajn.

Dodavanje novih stranica i sadržaja na sajt pokazaće Vašim klijentima da vodite računa o njima i informacijama koje im dajete, ali pored toga i Google će Vas mnogo bolje rangirati u odnosu na sajtove koji su samo napravljeni i ostavljeni godinama u izvornom obliku.

Više o održavanju sajta
odrzavanje web sajta

Koliko košta izrada web sajta?

Cene izrade web sajtova

Korporativni web sajt

Informativna web prezentacija Vaše kompanije.

Cena od 300 €

Detaljnije

Web prodavnica

Web prodavnica za online prodaju Vaših proizvoda.

Cena od 500 €

Detaljnije

Web aplikacije

Web sajt koji implementira kompleksne funkcionalnosti

Cena na upit

Detaljnije

Najnoviji članci

musterije

Mali je ovo grad u njemu sve se zna. Ili nije baš tako?

Da li ste znali da u Mladenovcu trenutno ima preko 1000 registrovanih preduzeća? Ako niste ništa čudno, nisam ni ja znao dok nisam krenuo da pišem ovaj tekst...

Pročitaj više
musterije

Izrada web sajta za prodavnicu auto delova

Ako imate web sajt, vrlo lako možete da pokrenete i facebook kampanju koja će se prikazivati ljudima u krugu od na primer 20 kilometara od vaše radnje i time prvo osvestiti ljude...

Pročitaj više
musterije

Kompletan vodič kroz izradu web sajta

Planirate da pokrenete sopstveni biznis ili imate već aktivan, prva stvar o kojoj razmišljate je šta to da ponudite svojim potencijalnim mušterijama. Ako imate sreće imaćete proizvod...

Pročitaj više