Young Soft | Izrada web sajtova, aplikacija i prodavnica

Put od hiljadu milja počinje jednim korakom

Prvi korak digitalnog marketinga

Izrada web sajta za Vaše preduzeće

musterije

Povećaće Vam prodaju

Na Google-u svake sekunde 70,000 ljudi pretraži nešto, to je okvirno 5.4 milijardi pretraga dnevno među kojima su sigurno i pretrage vezane za Vašu delatnost.

profesionalizam

Doprineće profesionalnom izgledu

Prema Forbes-u, biznis magazinu, prvi korak ka profesionalnijem izgledu firme je izrada modernog web sajta!

poverenje

Povećaće poverenje kupaca

Preduzeće prisutno na internetu u obliku web sajta dobija mnogo više poverenja klijenata od onog bez web sajta jer dobra web prezentacija je dokaz kredibilnosti.

Izrada web sajta

Primarna delatnost kojom se bavi Young Soft je izrada web sajtova. Savremen dizajn i kvalitetan sadržaj sajta koji ćemo napraviti za Vas osiguraće Vam porast prodaje.

Saznaj više

Izrada web aplikacija

Izrada web aplikacija sa kompleksnim funkcionalnostima kao što su sistemi rezervacija, automatizovano slanja emailova, automatsko generisanja faktura...

Saznaj više

Izrada web prodavnica

Izrada web prodavnica sa sistemom za prodaju online. Laka navigacija, pretraga i proizvodi raspoređeni po kategorijama osiguraće kupcima laku online kupovinu.

Saznaj više

Sadržaj sajta koji ćemo Vam napraviti napisaćemo tako da Vama donosi prodaje!

sadrzaj

Najvažniji segment izrade web sajta je prilagođavanje sadržaja vašim klijentima!


Pored web programiranja, što nam je svakako primarna delatnost, bavimo se i digitalnim marketingom. To znači da pored toga što će web sajt koji napravimo za Vas biti dobro optimizovan za pretraživače kako biste se što bolje rangirali na Google-u, sam sadržaj prilagodićemo oku vaših klijenata da ih zainteresuje i zadrži na vašem sajtu što duže i poveća šansu za prodaju.


Dobar dizajn je najvažniji kada je u pitanju prvi utisak kada se uđe na sajt, od njega će zavisiti da li će neko ko uđe na Vaš sajt ostati na sajtu ili će izaći sa sajta čim ga otvori. Ali ako tekst koji se nalazi na sajtu nije dobar nećete prodavati preko sajta pa makar dizajn bio toliko dobar da izgleda kao da je iz sledećeg veka.


Iz tog razloga mi aktivno učestvujemo sa Vama u smišljanju samog sadržaja sajta da bismo osigurali da Vam novi sajt donosi i nove prodaje.

3

Godine iskustva

25+

Napravljenih web sajtova

6

Napravljenih web aplikacija

5

Izrađenih Web prodavnica

Young Soft

Young Soft je kompanija sa sedištem u Mladenovcu nedaleko od Beograda. Primarna delatnost kojom se bavimo je b2b web programiranje odnosno izrada web sajtova i web aplikacija za naše klijente, dodatno bavimo se digitalnim marketingom i multimedijom.

To znači da naši klijenti kod nas dobijaju ceo komplet usluga kada je pojava na internetu u pitanju, od organizovanja profesionalnog slikanja i snimanja prostorija, proizvoda i usluga, preko obrade tih materijala do izrade web sajta, optimizacije i oglašavanja na društvenim mrežama i Google-u.

Do sada samo izradili preko 40 web prezentacija kako za mala lokalna preduzeća tako i za internacionalne korporacije.

Usluge Više o kompaniji

Održavanje i unapređivanje Vašeg web sajta

Ako želite da Vaš sajt uspešno posluje morate mu se i posvetiti


Važno je ne ostaviti web sajt godinama u obliku u kom je prvobitno izrađen. Kao što vašem automobilu povremeno treba mali servis da bi on radio kako treba tako i Vaš web sajt da bi bio konkurentniji treba da bude ažuran i da daje najnovije informacije klijentima o vašim uslugama.


Dodavanje novih sadržaja (članaka, novih proizvoda, obaveštenja...) pokazaće vašim klijentima da vodite računa o njima, ali pored toga i Google će Vas bolje rangirati u odnosu na sajtove koji su samo napravljeni i ostavljeni mesecima ili godinama u izvornom obliku.

Više o održavanju sajta
odrzavanje web sajta

Koliko košta izrada web sajta?

Cene izrade web sajtova

Korporativni web sajt

Informativna web prezentacija Vaše kompanije.

Cena od 300 €

Detaljnije

Web prodavnica

Web prodavnica za online prodaju Vaših proizvoda.

Cena od 500 €

Detaljnije

Web aplikacije

Web sajt koji implementira kompleksne funkcionalnosti

Cena na upit

Detaljnije

Najnoviji članci

Pročitajte naše članke da se malo bolje informišete o izradi web sajtova i digitalnom marketingu uopšte

08. Dec 2021

Mali je ovo grad u njemu sve se zna. Ili nije baš tako?

Da li ste znali da u Mladenovcu trenutno ima preko 1000 registrovanih preduzeća? Ako niste ništa čudno, nisam ni ja znao dok nisam krenuo da pišem ovaj tekst.

> Pročitaj više

10. Okt 2021

Izrada web sajta za prodavnicu auto delova

Ako imate web sajt, vrlo lako možete da pokrenete i facebook kampanju koja će se prikazivati ljudima u krugu od na primer 20 kilometara od vaše radnje i time prvo osvestiti ljude da Vaš biznis postoji a drugo polako ćete praviti i brend.

> Pročitaj više

26. Feb 2021

Kompletan vodič kroz izradu web sajta

Planirate da pokrenete sopstveni biznis ili imate već aktivan, prva stvar o kojoj razmišljate je šta to da ponudite svojim potencijalnim mušterijama. Ako imate sreće imaćete proizvod ili uslugu dovoljno unikatnu da sama po sebi privuče veliki broj kupaca. Ali to u najvećem broju slučajeva nije tako već morate dobro da se posvetite marketingu.

> Pročitaj više